Estetisk tandvård

Estetisk tandvård innebär att återskapa naturen och med kosmetisk tandvård förbättrar man vad naturen redan skapat. Ett attraktivt leende är viktigt för de flesta. Det påverkar ditt självförtroende och dina relationer – det är därför inte förvånande att en korrekt utförd kosmetisk/estetisk tandvård kan förändra ditt liv.

Hit kan du också komma för större och mer omfattande behandlingar. Detta kan vara ett stort beslut och du är därför väldigt välkommen  till oss för en konsultation. Då får man träffa vår tandläkare Johan Örtendahl och prata igenom vad det är du vill göra. Vi är väldigt stolta över att vi lyssnar på våra patienter om deras önskemål. Du ska vara nöjd med ditt leende, det är allt det handlar om. Om du vill ändra på något ska du få göra det utan att andra ska lägga värderingar i det. Patienten bestämmer, inte tandläkaren. Det vi gör är att ge dig råd.

Vi tycker det är viktigt att våra patienter inser värdet av de mer avancerade behandlingsformer som finns, men bara om det behövs. Vår erfarenhet är dock att många inte vågar berätta om sina problem och vi vill då kunna informera om de möjligheter som finns då det sällan är något man känner till. Men allt är i slutändan upp till dig och vi finns här vad du än beslutar dig för.


Copyright 2014 Tandläkare Örtendahl, All Rights reserved.
Utvecklad av EpicLoot Administrera