Johan Örtendahl

Johan Örtendahl är vår tandläkare, en av Sveriges främsta utövare av estetisk tandvård. Det är Johan som ansvarar för vår verksamhet och den som tar hand om alla större behandlingar. Han gör alltifrån lagningar och rotfyllningar till uppbyggnad av bett och just den estetiska och kosmetiska tandvården. Vid konsultationer inför behandlingar är det också honom du kommer att träffa.

Johan började sin väg till den tandläkare han är i dag på tandvårdshögskolan i Malmö. Direkt efter sin examen 2009 började han att arbeta på folktandvården i Alvesta där han i över två år jobbade med allmäntandvård, akuta ärenden och kirurgi. Efter detta ville han arbeta privat och jobba vidare i en inriktning han själv fann inspirerande och köpte därför Citytandläkarna i Växjö. Han har i tre års tid arbetat hårt med att lära känna sina patienter och att finna sin plats och inriktning, vilket har blivit just estetisk tandvård. Johan fortsätter dock att utbilda sig och är ofta iväg för att lära sig mer. När det kommer till den estetiska tandvården har han flera mentorer över världen, utan jämförelse världsledande inom området.

Här berättar Johan själv vad det är som driver honom och vad han brinner för.
”En patient kan sitta och dölja sitt leende för oss och ändå inte säga något om sitt problem. Att  kunna hjälpa en sådan person som knappt vill öppna munnen till att istället gå och le hela tiden, någon större tillfredsställelse finns inte.

Image
Image


Copyright 2014 Tandläkare Örtendahl, All Rights reserved.
Utvecklad av EpicLoot Administrera