Vår vision


Vi försöker återskapa ditt naturliga jag igen. Vi vill få fram det som en gång fanns. Det vi strävar efter med estetisk tandvård är att bygga leenden. Här är det patienten som bestämmer och vi vill inget hellre än att du ska kunna gå ut härifrån, le och vara stolt över det. Det vi gör är att ge dig råd om hur du bäst tar dig dit och hjälper dig sedan hela vägen fram.
Vi vill att du ska ha så lite reparation på dina tänder som möjligt och det är bara för ditt bästa. I dag vill vi helst borra så lite som möjligt för att du ska slippa framtida besvär som rotfyllningar och liknande.

Johan Örtendahl är vår tandläkare och han har utbildat sig hos över hela världen för att kunna ge dig ett levande resultat och ett levande leende. Detta är vår specialité. Vi har en fantastiskt bastandvård där du får vår hjälp och våra råd för att hålla dina tänder i bra skick och slippa långsiktiga problem. Men ibland hamnar du ändå i situationer där vi måste göra något, så att vi tillsammans kan fixa det som gått fel. Ibland kan det gå så långt att vi måste restaurera hela bettet så att du kan få det leende du vill ha och förtjänar. Ett stort missförstånd när det kommer till estetiskt tandvård är att vi bara tittar på fronten, det som syns. Det är inte så det fungerar.
För att bygga upp ett fint leende måste hela bettet analyseras. Vad är anledningen till problemet som finns, hur vi ska bygga upp det igen och vad vi måste göra i ordning. Gör vi allt detta får du ett bett och ett leende som kommer att hålla.


Copyright 2014 Tandläkare Örtendahl, All Rights reserved.
Utvecklad av EpicLoot Administrera